Assortiment Oude Fruitbomen

Bij kwekerij ‘t Lutterveld bent u aan het juiste adres voor oude fruitbomen. Stel een complete oude boomgaard samen met onze producten. Maak uw keuze uit oude perenbomen, oude appelbomen, oude kersenbomen, oude notenbomen en oude pruimenbomen. De bomen op onze kwekerij zijn 20 tot 70 jaar oud en komen uit de voormalige fruitteelt. Hier maken ze veelal plaats voor nieuwe rassen of moeten ze simpelweg wijken voor woningbouw. Wij geven deze bomen een nieuw leven in een particuliere tuin. Of het nu gaat om een volledige boomgaard of een solitaire blikvanger: oude fruitbomen zijn een aanwinst voor elke tuin! Door de ruwe en knoestige stammen hebben fruitbomen een karakteristieke uitstraling.

Levering en garanties

Op onze kwekerij staat een ruime voorraad oude fruitbomen. Deze bomen staan in zogenaamde airpotten waardoor ze jaarrond leverbaar zijn. Wij leveren alle oude fruitbomen met een jaar garantie. U kunt de bomen door ons laten leveren en planten. Uiteraard kan dit ook in onderling overleg met uw hovenier, tuinarchitect of tuinontwerper.

Kwekerij ‘t Lutterveld geeft de juiste plantinstructies om een goede hergroei te garanderen. Indien nodig wordt grondverbetering toegepast. Iedere bodem (klei, zand of veengrond) heeft andere eigenschappen en vereist een andere aanpak om deze geschikt te maken voor de aanplant van een boomgaard.